Τηλ. παραγγελίες: 2310 286879 (Ερωτήσεις - απορίες)
Κατάστημα: Stamparts, Μιχαήλ Ιωάννου 16, Γούναρη, περιοχή Ναυαρίνου

(Όταν σας στέλνουμε email απάντησης κοιτάξτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων παρακαλώ)

ΕΙΔΗ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ

Θερμομεταφορά Sublimation(Εξάχνωση)

Οι εκτυπώσεις που δημιουργούνται με τη θερμική εξάχνωση χρωστικών διαφέρουν αρκετά από τις άλλες ψηφιακές γιατί δημιουργούν εικόνες συνεχούς τόνου χωρίς την χαρακτηριστική κουκκίδα του ράστερ προσφέροντας ζωντανά έντονα χρώματα με βάθος και μεγάλη αντοχή.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: Τα χρώματα από το sublimation εκτυπωτή μεταφέρονται σε ειδικό χαρτί  και  μετά πρεσσάρονται πάνω στο ύφασμα σε ανάλογη θερμοκρασία και πίεση. Κατά τη διάρκεια του πρεσσαρίσματος γίνεται η εξάχνωση και οι χρωστικές εισχωρούν σε βάθος στο ανάλογο υλικό που εφαρμόζονται.

Το αποτέλεσμα της εκτύπωσης είναι εντυπωσιακό.

Η μέθοδος sublimation εφαρμόζεται σε λευκά ή πολύ ανοιχτόχρωμα  υφάσματα ακρυλικά, πολυεστερικά σύμικτα αλλά και σε πάρα πολλά άλλα υλικά όπως αλουμίνιο, κεραμικό, πορσελάνη, ξύλο. Στην περίπτωση του υφάσματος και εφόσον δια της μεθόδου αυτής τα χρώματα εισχωρούν σε βάθος στις ίνες του ρούχου δεν έχουμε περιορισμό στο πλύσιμο και το σίδερο.


Βινύλιο

Οι στάμπες βινυλίου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης t-shirt, τόσο σε γραφίστικο επίπεδο όσο και σε αντοχή. Με τις στάμπες βινυλίου έχετε την δυνατότητα να εκτυπώσετε κυρίως γραμμικά σχέδια συνδυάζοντας 2 - χρώματα και όχι φωτογραφίες. Με τις συγκεκριμένες στάμπες μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και να δημιουργήσετε ένα T-shirt που άνετα θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες των πιο επώνυμων καταστημάτων.

Φλόκο - Χνούδιασμα

Είναι μια μέθοδος εκτύπωσης που αποτελείται από μια κόλλα τυπωμένη πάνω στο ύφασμα και στη συνέχεια εφαρμόζται πάνω σε ειδικό υλικό για βελούδινη υφή. 

Glitter

Τυπώνεται μια βάση και μετά εφαρμόζονται νυφάδες μεταλλικού χρώματος που δημιουργούν λαμπερό αποτέλεσμα. Διαθέσιμο σε ασημί, χρυσό και σε πολλά άλλα χρώματα.

Μεταξοτυπία

Η μέθοδος της μεταξοτυπίας είναι μία από τις πιο παλιότερες μεθόδους εκτύπωσης σε ύφασμα και μια από τις πιο πολύπλοκες συγχρόνως, γεγονός που δικαιολογεί και το ότι απαιτείται μεγάλη ποσότητα T-shirt για την εκτύπωση τους. Η ποιότητα της εκτύπωσης είναι πολύ καλή καθώς σε αυτή την περίπτωση αυτό που μένει πάνω στο T-shirt είναι το χρώμα περνάει στο ρούχο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει η δυνατότητα εκτύπωσης φωτογραφιών καθώς και σχεδίων που περιέχουν πολλές συμπτύξεις χρωμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες ή για μια ενδεχόμενη προσφορά παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης  του Stamparts.

Πλαστιζόλη

Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι η πιο νέα μορφή εκτύπωσης σε t-shirt για μαζικές-μεγάλες παραγγελίες. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πάνω στον ένδυμα με την μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα χρώματα/μελάνια περιέχουν πολυβινύλιο, ζάχαρη,  ρετσίνι και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο.  Για την χρήση της συγκεκριμένης μεθοδολογίας απαιτείται όπως και στη μεταξοτυπία κάποια minimum ποσότητα παραγωγής t-shirt.Τα σχέδια πρέπει να είναι γραμμικά (vector) και το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Είναι άλλωστε η μεθοδολογία που χρησιμοποιούν οι περισσότερες μεγάλες εταιρίες ενδυμάτων στον κόσμο.

Εκτυπώσεις παντού