Τηλ. παραγγελίες: 2310 286879 (Ερωτήσεις - απορίες)
Κατάστημα: Stamparts, Μιχαήλ Ιωάννου 16, Γούναρη, περιοχή Ναυαρίνου

(Όταν σας στέλνουμε email απάντησης κοιτάξτε και στον φάκελο των ανεπιθύμητων παρακαλώ)

Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αποστολή Email
(προαιρετικό)
Άλλες πληροφορίες:

Η ιδανική λύση για μικρές παραγωγές ακόμη και για ένα τεμάχιο. Κάθε γραμμικό σχέδιο μπορεί να γίνει αυτοκόλλητο για διαφημιστική ή προσωπική χρήση. Εδώ δεν έχουμε εκτύπωση για να αποδώσουμε το κάθε χρώμα, αλλά χρησιμοποιούμε χρωματιστά βινύλια στα οποία κόβεται το κατάλληλο σχέδιο ή λογότυπο. Παραδίδονται με ταινία μεταφοράς για εύκολη τοποθέτηση. Σε πληθώρα χρωμάτων και σε ποιότητες αντοχής απο 2 - 10 έτη σε εξωτερικές συνθήκες Στείλτε μας το κείμενο ή το σχέδιο που έχετε και εμείς θα σας κατασκευάσουμε αυτοκόλλητα στο μέγεθος και την ποσότητα που χρειάζεστε έτοιμα για επικόλληση σε βιτρίνες καταστημάτων, σε επιφάνειες αυτοκινήτων και γενικά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Διαλέξτε απο μεγάλη ποικιλία χρωματισμών το κατάλληλο υλικό για την δικιά σας εφαρμογή.

Όλα τα αυτοκόλλητα που κατασκευάζουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας, κατάλληλα για υπαίθρια διαφήμιση. Αυτοκόλλητα αδιάβροχα με ζωντανά ανεξίτηλα χρώματα και ισχυρή κόλλα φτιαγμένα για να διαφημίζουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για πολλά χρόνια.
Αυτοκόλλητα κατάλληλα για πολλές εφαρμογές , αυτοκόλλητα αντοχής , σε κάθε σχήμα , χρώμα , μέγεθος και ποσότητα. Αυτοκόλλητα pvc, αυτοκόλλητα διάφανα, αυτοκόλλητα μεταλλικά, αυτοκόλλητα removable, αυτοκόλλητα ανακλαστικά, αυτοκόλλητα σήμανσης, αυτοκόλλητα πλαστικά, αυτοκόλλητες ετικέτες, αυτοκόλλητα διπλής όψης, αυτοκόλλητα για μηχανήματα, αυτοκόλλητα γράμματα, αυτοκόλλητα για βιτρίνες, αυτοκόλλητα ασφαλείας, αυτοκόλλητα για ειδικές χρήσεις.

Εκτυπώσεις παντού